Anthony Davis (jalka) palaa Lakersiin keskiviikkona.

LOS ANGELES – Lakersin tähti iso mies Anthony Davis palaa kokoonpanoon keskiviikkona vierailevaa San Antonio Spursia vastaan ​​ja sulkee pois mahdolliset takaiskut hänen alkulämmittelynsä aikana, liigalähteet kertoivat ESPN:lle.

Davisilla on 20–24 minuutin raja lieventääkseen jalkavammaa, jonka vuoksi jotkut lääketieteen ammattilaiset ennakoivat 8–10 viikon toipumisaikaa, lähteet sanoivat. Se oli 5,5 viikkoa sitten, kun hän murtui oikean jalkansa ja stressireaktion.

Pudottuaan LA Clippersille tiistaina 133-115, Lakers meni 10-10 ilman Davisia.

“En odottanut mitään muuta kuin lähteväni sinne kilpailemaan.” LeBron James sanoi Clippers-ottelun jälkeen, kun kysyttiin, kuinka Lakers pärjäsi ilman Davisia. “Se ei ollut kuin “OK, AD on ulkona, mitä voimme tehdä?” Menet vain ulos pelaamaan peliä ja katso mitä tapahtuu.

Davis teki tällä kaudella keskimäärin 27,4 pistettä ennen loukkaantumista, sekä uransa parhaat levypallon (12,1 per peli) ja maaliprosentin (59,4 %) ja 2,1 blokkien osalta.

Lakersin valmentaja Darvin Ham veti aloituskierroksensa neljännellä neljänneksellä tiistaina 5:07 ja myönsi käytännössä tappion joukkueen perässä lukemin 121-103.

Se olisi voinut olla ennakoiva liike pelastaa jalat liittyä Davisin keskiviikon kokoonpanoon Spursia vastaan.

“Tein johtopäätöksen vetää pistotulppa”, Ham selitti. – Kun tiedämme, että meillä on peli huomenna, meidän on annettava itsellemme paras mahdollisuus voittaa.

Rui HachimuraHamin mukaan maanantaina hankittu sopimus on myös pelattavissa Spursia vastaan.

Leave a Comment