Assassin’s Creed Miragen julkaisupäivä vuotaa verkkoon

Seuraava Assassin’s Creed peli — dubattu Assassin’s Creed Mirage — ilmestyy joskus tänä vuonna. Milloin tänä vuonna, emme vielä tiedä. Ubisoft ei ole vielä ilmoittanut pelin julkaisupäivää PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X:lle, Xbox Series S:lle tai Amazon Lunalle, mutta aiempien huhujen ja raporttien mukaan se julkaistaan ​​tänä kesänä. Pikakelaus tähän viikkoon, ja nyt puolalainen jälleenmyyjä on lisännyt pelille kesän julkaisupäivän.

Puolalaisen jälleenmyyjän Allegron mukaan Ubisoft-peli julkaistaan ​​30. kesäkuuta 2023. 30. kesäkuuta on perjantai, yleisin pelien, erityisesti AAA-pelien, julkaisupäivä. Päivämäärä on siis tarkistettavissa tässä suhteessa, mutta kesäkuun 30. päivä on myös kesäkuun viimeinen päivä, mikä tarkoittaa, että se voi olla vain paikkamerkki. Ja se olisi järkevää, koska on epäselvää, miksi alueellinen jälleenmyyjä tietäisi pelin julkaisupäivämäärästä, ellei se ilmesty pian eikä ole ennakkotilattavissa.

#Huhu: AC Miragen mahdollinen julkaisupäivä ilmestyy Puolan myymälään! alkaen
assassins creed

Ota tämä päivämäärä toistaiseksi suolalla. Tämä on vuoto, ei virallista tietoa. Ja tietysti, vaikka tämä päivämäärä olisikin tarkka, se ei tarkoita, että se pysyisi sellaisena, koska kaikki voi muuttua, varsinkin videopelien julkaisupäivät.

Assassin’s Creed Mirage julkaistaan ​​virallisesti joskus vuonna 2023. Jos tämä uusi vuoto pitää paikkansa, se julkaistaan ​​nimenomaan 30. kesäkuuta. Kun se julkaistaan, se on saatavilla PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series S:lle, Xbox Series X:lle ja Amazon Lunalle.

“Yhdeksännellä vuosisadalla Bagdad on huipussaan ja johtaa maailmaa tieteessä, taiteessa, innovaatioissa ja kaupassa. Vilkkaan kaupunkimaiseman keskellä traagisen menneisyyden kanssa ristiriidassa olevan nuoren orpon on navigoitava kaduilla selviytyäkseen”, lukee. yksi virallisista tiedoista pelistä. “Sisään Assassin’s Creed Mirage, olet Basim, ovela katuvaras, jolla on painajaismaisia ​​näkyjä, joka etsii vastauksia ja oikeutta. Kuolettavan koston jälkeen Basim pakenee Bagdadista ja liittyy vanhaan järjestöön – The Hidden Ones -järjestöön. Kun hän oppii heidän salaperäisistä rituaaleistaan ​​ja voimallisista uskomuksistaan, hän hioo ainutlaatuisia kykyjään, löytää todellisen luonteensa ja alkaa ymmärtää uutta uskoa, joka muuttaa hänen kohtalonsa tavalla, jota hän ei olisi koskaan voinut kuvitella.

Leave a Comment