Developer Direct – Miten ja milloin katsoa Xbox- ja Bethesda-esitys

Tammikuu 2023 on jotenkin melkein valmis, mikä tarkoittaa, että on pian Xboxin ja Bethesda Developer Directin aika – näin ja milloin voit katsoa esityksen.

Xbox- ja Bethesda Developer Direct -esitys järjestetään huomenna 25. tammikuuta klo 12.00 PT / 15.00 ET / 20.00 GMT ja lupaa antaa meille hyvän katsauksen, mikä on avain. Xbox Game Studios työskentelee. Voimme katsoa demon Xbox YouTube -kanavalla, joka on upotettu alla, Xbox Twitch kanava ja Bethesdasta YouTube-kanava ja Twitch kanava.

Xbox ja Bethesda Developer Direct järjestetään 25. tammikuuta

Mitä tulee näkemään ja mitä emme näe: Xbox-tiimi on ollut varovainen asettaessaan odotuksia ja on jo todennut suoraan, että Starfield ei ole huomisessa näytöksessä, koska sillä on oma näyttelynsä tulossa. Näemme kuitenkin uuden tavan pelata Redfall yksityiskohtia yksin- ja moninpeleistä, taistelusta, mukauttamisesta, avoimesta maailmasta ja muusta, sekä katsaus PvP:n moninpeliin. Minecraft Legendssekä uusia pelin sisäisiä toimintoja ja yksityiskohtia Forza Motorsportja ilmoittaa uudesta lukupäivityksestä ja uudesta ominaisuudesta The Elder Scrolls verkossa. Xbox- ja Bethesda Developer Direct -tapahtumaa seuraa myös täydellinen Elder Scrolls Online -luvun paljastamistapahtuma, jossa on lisätietoja.

Kyselymme kysyy Mistä olet eniten kiinnostunut Developer Directissä? osoitti, että useimmat teistä odottavat erityisen innolla Redfallin julkaisua; Kun odotamme paljastusta, miksi et tarkistaisi kaikkea mitä tiedämme Luke’sista Redfallin yhteenveto. Mielenkiintoista on, että toiseksi suosituin vaihtoehto tutkimuksessa oli “ei mikään edellä mainituista”; Xbox-tiimi on ollut melko tiukkasuuinen tulevista suurista peleistään, ja näyttää siltä, ​​että jotkut fanit eivät ole kovin innoissaan tapahtuman kokoonpanosta.

Mitä mieltä sinä olet? Aiotko katsoa esitystä kanssamme? Kerro meille kommenteissa.

Leave a Comment