Käyttöehdot

Käyttöehdot ja -ehdot

Nämä ehdot koskevat pääsyäsi ja käyttöäsi kaikkeen sisältöön, tuotteisiin ja palveluihin, jotka ovat saatavilla verkkosivustolla, jota ylläpitää (“me”, “meitä” tai “meidän”) (“Palvelu”).

Käyttämällä Palveluamme hyväksyt kaikki tässä olevat ehdot ja edellytykset sekä kaikki muut käyttösäännöt ja käytännöt, jotka olemme ajoittain julkaisseet ja julkaisseet, ilman muutoksia.

Lue sopimus huolellisesti ennen palvelumme käyttöä. Käyttämällä mitä tahansa palvelumme osaa hyväksyt, että nämä ehdot sitovat sinua. Jos et hyväksy mitään tämän sopimuksen osaa, et saa käyttää palveluitamme.

Tekijänoikeus

Emme siirrä sinulle mitään meidän tai kolmannen osapuolen omistamaa immateriaalioikeuksia, ja kaikki oikeudet, omistusoikeudet ja intressit tällaiseen omaisuuteen säilyvät (osapuolten välillä) yksinomaan meillä ja sen lisenssinantajilla.

Kolmannen osapuolen palvelut

Saatat käyttää kolmansien osapuolten kehittämiä palveluja, tuotteita, ohjelmistoja, ominaisuuksia tai sovelluksia (“Kolmannen osapuolen palvelut”) Palveluiden käytön yhteydessä.

Jos käytät kolmannen osapuolen palveluja, ymmärrät, että:

Käytät kolmannen osapuolen palveluita omalla vastuullasi, emmekä ole vastuussa kenellekään kolmannen osapuolen sivustoista tai kolmannen osapuolen palveluista.

Tilit

Jos minkä tahansa palvelumme osan käyttäminen edellyttää tiliä, rekisteröimällä tilin sitoudut antamaan meille täydelliset ja tarkat tiedot.

Olet yksin vastuussa kaikesta tililläsi tapahtuvasta toiminnasta. Olet vastuussa tilisi tietojen pitämisestä ajan tasalla ja salasanasi turvallisuuden ylläpitämisestä.

Olet vastuussa Palvelun käyttämiseen käyttämäsi tilin turvallisuudesta. Älä jaa tai käytä väärin kirjautumistietojasi. Sinun on ilmoitettava meille välittömästi, jos tiliäsi käytetään luvattomasti tai jos saat tietoosi minkä tahansa muun turvallisuusrikkomuksen.

Lopeta

Voimme lopettaa tai keskeyttää pääsysi kaikkiin Palveluihin tai osaan niistä milloin tahansa, syystä tai ilman syytä, ilman ennakkoilmoitusta tai ilman ennakkoilmoitusta, ja tämä tulee voimaan välittömästi.

Jos haluat irtisanoa Sopimuksen tai tilisi, voit yksinkertaisesti lopettaa Palveluidemme käytön.

Kaikki sopimuksen määräykset, joiden pitäisi luonteensa vuoksi säilyä voimassa irtisanomisen jälkeen, säilyvät voimassa irtisanomisen jälkeen, mukaan luettuina muun muassa omistusoikeutta koskevat määräykset, takuuvapautuslausekkeet, vahingonkorvaukset ja vastuunrajoitukset.

Vastuun rajoittaminen

Palvelumme tarjotaan “AS IS” ja “AS AVAILABLE”. Yhtiö ja sen toimittajat ja lisenssinantajat kieltäytyvät täten kaikista minkäänlaisista takuista, nimenomaisista tai epäsuorista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, takuut kaupallisuudesta, soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen ja loukkaamattomuudesta. Yhtiö tai sen toimittajat ja lisenssinantajat eivät takaa, että palvelumme ovat virheettömiä tai että niiden käyttö on keskeytyksetöntä. Tunnustat, että kaikki sisällön tai palveluiden lataaminen tai muu hankkiminen palveluistamme tapahtuu oman harkintasi mukaan ja omalla vastuullasi.

Toimivalta ja sovellettava laki

Ellei sovellettavassa laissa toisin säädetä, Sopimukseen ja Palveluiden käyttämiseen sovelletaan .

Kaikissa riita-asioissa, jotka johtuvat sopimuksesta tai liittyvät siihen tai Palveluiden käyttämiseen, toimivalta on osavaltion ja liittovaltion tuomioistuimilla, jotka sijaitsevat osoitteessa .

Muutokset

pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan muuttaa tai täydentää näitä ehtoja milloin tahansa.

Jos teemme olennaisia muutoksia, ilmoitamme niistä sinulle julkaisemalla muutokset verkkosivustollamme tai lähettämällä sinulle sähköpostin tai muun ilmoituksen ennen muutosten voimaantuloa. Ilmoituksessa asetetaan kohtuullinen määräaika, jonka jälkeen uudet ehdot tulevat voimaan.

Jos et hyväksy muutoksia, sinun on lopetettava palveluidemme käyttö määritellyn ajan kuluessa tai muutosten voimaantulosta.

Palveluidemme käytön jatkaminen edellyttää uusien ehtojen noudattamista.