Pathaan vuoti juuri ennen julkaisua: Reports | Hindi-elokuvauutiset

Se on suuri päivä kaikille, jotka liittyvät korkeaoktaaniseen trilleriin Pathaan, jonka pääosassa Shahrukh khanDeepika Padukone ja John Abraham julkaisee tänään. Elokuvan sanotaan olevan yksi kaikkien aikojen suurimmista avauksista, ja fanit eivät malta odottaa näkevänsä taikuuden näytöllä.

Times Now -raportin mukaan elokuva on kuitenkin jo julkaistu verkkosivustoilla, kuten Filmyzilla ja Filmy4wap, mikä tekee tilaa piraattiversioille.

Pathan-elokuva-arvostelu
Pathaanin tekijät ovat kehottaneet katsojia katsomaan elokuvaa vain valkokankaalta ja pidättäytymään videoiden tallentamisesta teattereissa. Aiemmassa twiitissä Yash Raj Films kirjoitti: “Kaikki valmiina suurimpaan toimintaelokuvaan? Nöyrä pyyntö kaikille pidättäytymään videoiden tallentamisesta, jakamisesta verkossa ja spoilerien julkaisemisesta. Koe Pathaan vain teattereissa.”

Levynä Pathaan on julkaissut 100 maassa, mikä on kaikkien aikojen suurin määrä intialaiselle elokuvalle! Nelson D’Souza, kansainvälisen jakelun johtaja paljastaa: “Pathaan on kaikkien aikojen laajin YRF-elokuvan julkaisu merentakaisilla alueilla. Itse asiassa se on maailman laajin intialaisen elokuvan julkaisu! Shah Rukh Khan on kansainvälisesti suurin supertähti, ja Pathaanin julkaisulle on ennennäkemätön kysyntä maailmanlaajuisesti elokuvan luoman hypetyksen vuoksi.

Hän lisää: ”Tämä on erittäin rohkaiseva merkki varsinkin pandemian jälkeen teatterialan elvyttämisen kannalta. Pathaan esiintyy yli 100 maassa. Tämä on neljäs elokuva YRF:n vakoilumaailmassa, ja on mahtavaa nähdä, kuinka arvostettu franchising-sarjamme vahvistuu jokaisen elokuvan myötä. Suhtaudumme erittäin hyvin Pathaniin ja siihen, mitä se voi saada merentakaisilta alueilta. Tämän pitäisi pystyä tuomaan tunnelmaa teatterilevitykseen alkuvuodesta.

Pathaan-elokuvan arvostelu ja julkaise LIVE-päivitykset

Katso myös: Parhaat hindi-elokuvat 2022 | Vuoden 2022 20 parasta hindi-elokuvaa | Uusimmat hindi-elokuvat

Leave a Comment