Rahtialus Jin Tian kaatui Japanin rannikolla 22 ihmisen kyydissä


Tokio
CNN

Yhdeksän miehistön jäsentä on kadoksissa rahtialuksen kaatumisen jälkeen Japanin Nagasakin prefektuurissa keskiviikkona, Japanin rannikkovartiosto kertoi CNN:lle.

Rannikkovartiosto kertoi saaneensa hätämerkin myöhään tiistaina Hongkongin lipun alla purjehtivalta alukselta Jin Tian, ​​joka risteily Itä-Kiinan merellä 110 kilometriä (68 mailia) Danjon saarista länteen 22 hengen miehistöineen.

Japanin rannikkovartiosto sanoi, että miehistön – 14 kiinalaista ja kahdeksan Myanmarin kansalaista – uskotaan pantuneen pelastusveneisiin ennen kuin kova meri vaikutti heidän pelastukseensa.

Japanin rannikkovartiosto kertoi, että 13 miehistön jäsentä on pelastettu tähän mennessä – viisi lähistöllä risteilyillä kaupallisilla aluksilla, kaksi Japanin ilmapuolustusvoimien helikoptereilla ja kuusi Etelä-Korean meripoliisin toimesta.

Rannikkovartiosto sanoi, että Jin Tianin oli määrä saapua Etelä-Korean Incheonin satamaan keskiviikkona. Seurantasivuston mukaan se lähti Port Klangista Malesiasta joulukuun alussa MarineTraffic.

Leave a Comment