Vitali Kravtsov on saattanut pelata itsensä ulos Rangersin kokoonpanosta

Rangersin valmentaja Gerard Gallant sanoi, että hän sanoo aina pelaajilleen: “Pane minut pelaamaan sinua. Anna minun asettaa sinut riviin.”

Vitali Kravtsov ei näytä saavuttaneen tätä tavoitetta viime aikoina.

Keskiviikko-iltana Maple Leafsia vastaan ​​Kravtsov näkee 17 perättäistä ottelua, mikä on eniten, mitä hän on luistellut tällä kaudella. Osa siitä johtuu hänen loukkaantumisten aiheuttamasta kauden aloituksesta ja toinen osa valmennuspäätöksistä. Will Cuyllen puhelu tiistaina voi vetää Kravtsovin jälleen pois kokoonpanosta.

“Hän on ollut hyvä”, Gallant sanoi tiistain Tarrytownin harjoituksen jälkeen. “Mutta jälleen kerran, hän ei ole neljännen rivin pelaaja. Jos Cuylle tulee esiin, joko Kravy tulee ulos tai [Julien] Kun Gauthier tulee ulos, Kravy pelasi hyvin, hän on pelannut hyvin. Mutta häntä ei ole rakennettu neljännelle riville. Hänet on suunniteltu pelaamaan yhdeksän parhaan joukossa. Jos päätämme, että se on jotain, mikä rokkaa huomenna, näemme. Hän voi hyvin, toivon, että hän tekisi enemmän pisteitä, toivon, että hän tekisi enemmän shekkejä ja muuta sellaista.”


Vitali Kravtsov luistelee Rangersissa Panthersia vastaan ​​tammikuun 23. päivänä.
NHL Getty Imagesin kautta

Vuonna Voitto Panthersista 6-2 Maanantaina Kravtsov luisteli neljännellä linjalla kuudennen kerran tällä kaudella. Hän on lähtenyt lähdökuikissa yhteensä 13 kertaa, kun taas viereisessä kahdessa parhaassa yksikössä 14 kertaa. Se on ollut sekava kausi Kravtsoville, joka on tehnyt yhden maalin edellisessä 14 pelissä ja vain kuusi pistettä 27 pelissä.

Kravtsovilla on ollut rajoitettu jääaika, kun hän on kolmannessa ja neljännessä linjassa. Venäläinen siipi ei myöskään ole pystynyt vaikuttamaan sille annetuilla mahdollisuuksilla.

Vaikka Kravtsov on pelannut 17 ottelua putkeen, hän kokee silti samalla tavalla asettuessaan NHL:n jokapäiväisen pelaajan elämäntyyliin.

“Se on ehdottomasti parempi kuin kauden alku, mutta haluan silti enemmän”, hän kertoi The Postille.

On selvää, että Kravtsovin taitosarja sopii paremmin kuuden tai ainakin yhdeksän parhaan joukkoon. Kuitenkin muiden nuorten pelaajien, kuten Filip Chytilin, Kaapo Kakon ja Alexis Lafrenieren peli on vaikeuttanut Gallantin vapauttamista Kravtsoville kolmessa ensimmäisessä rivissä. Hänen aikaansa on vaikuttanut myös Barclay Goodrown ja Jimmy Veseyn kaltaisten miesten sinnikkyys.

Kravtsov sanoi, että hän ei näe itseään pelaajana, jonka ei pitäisi pelata yhdellä linjalla tai jonka pitäisi pelata toisella. Missä tahansa hän luistelee, hän sanoo haluavansa vain pelata parasta mahdollista jääkiekkoa.

“Keskity vain jokaiseen vuoroon ja älä vain ajattele seuraavaa vuoroa”, hän sanoi. “En saa niin paljon jääaikaa, mutta sitä se on.”


Rangers kohtaa Maple Leafsin Torontossa keskiviikko-iltana ja kohtaa Golden Knightsin perjantaina viimeisessä ottelussaan ennen All-Star-taukoa. Heidän odotetaan palaavan harjoituksiin 5. helmikuuta valmistautuakseen Flamesin saapumista Gardeniin seuraavana yönä.

Leave a Comment